Afklædt

− Retten til et liv fri af skam

Forfatter: Tanya Tranholm

ISBN-nummer: 9788794294720

Udgivelsesdato: 22/09/2022

Tanyas barndom var fuld af misbrug og overgreb – her kommer en overlevers fortælling om at slutte fred med fortiden, sin baggrund og sig selv.

Varenummer (SKU): 9788794294720 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

Afklædt er den selvbiografiske historie om en opvækst præget af misbrug, overgreb og grænseoverskridende adfærd, som sætter spor i et menneske og påvirker alle senere livsvalg. En barndom med tæskehold og tomme madkasser bliver til et voksenliv fuld af senfølger, traumer og livsvalg, der tærer på selvværdet.

Mange med samme historie som Tanya fortsætter med at være i miljøer, hvor alt kan købes og sælges: Stripperbranchen, pornoindustrien, prostitution, sugardating ­og situationer, man ikke kan være sikker på at slippe ud fra med forstanden i behold, og som langsomt nedbryder mennesker. Fælles for de fleste er dog, at ønsket om, at nogen vil samle dig op, tørre dig af, gøre dig fin igen og måske endda lappe på skaderne altid er intakt og ligger lige under overfladen.

Mørketallene med alle de glemte og gemte familier kan vi kun komme til livs, hvis vi bliver ved med at bringe historier som Tanyas frem i lyset. Fordi fortielse, skam og ensomhed følger med, når omgivelserne intet ser – eller ikke vil se.

Vi tror også du vil kunne li'…