Blå tegn i sne

Forfatter: Leif Runge

ISBN-nummer: 9788775741403

Udgivelsesdato: 22/08/2024

Et dykkerskib, der udfører undersøgelser langs den grønlandske kyst, bliver centralt placeret i en række terrorangreb, der finder sted både i Vestgrønland og Nordøstgrønland. Besætningen kommer til at arbejde tæt sammen med Arktisk Kommando og Siriuspatruljen om at afværge en ultimativ katastrofe, orkestreret af Rusland på baggrund af krigen i Ukraine.

Varenummer (SKU): 9788775741403 Kategorier: , , , ,

299,95 kr.

Bemærk at bogen først udkommer og sendes den 22. august.

Beskrivelse

Et dykkerskib, der udfører undersøgelser langs den grønlandske kyst, bliver centralt placeret i en række terrorangreb, der finder sted både i Vestgrønland og Nordøstgrønland. Besætningen kommer til at arbejde tæt sammen med Arktisk Kommando og Siriuspatruljen om at afværge en ultimativ katastrofe, orkestreret af Rusland på baggrund af krigen i Ukraine. På russisk side forsøger en ubådskaptajn med ukrainske rødder at hjælpe med til at forhindre udåden, som han er beordret til at gennemføre.

Admiralens nøglemedarbejdere er blevet samlet efter en gidselaktion i Algeriet, hvor en islamistisk gruppe i en russisk diaspora har taget en dansk familie til fange. Ved aktionen bliver den kvindelige styrmand med en fortid i Frømandskorpset taget til fange og må tilbringe en længere periode i deres varetægt. Hun bliver tvangsgift, men det lykkes hende at flygte med deres fælles barn, en dreng.
En del af terrorangrebene udføres af en islamist med algerisk baggrund. Optændt af had forfølger han hende for at få drengen udleveret og hævne sig.
”Blå tegn i sne” er en selvstændig fortsættelse af den anmelderroste spændingsroman ”Fra Den Blå Trappe”, der udkom i oktober 2022. Den er anden del af en trilogi, hvor det centrale element er et dykkerskib, der udfører undersøgelser langs den grønlandske kyst.

Vi tror også du vil kunne li'…