Den forsvundne syrer

Forfatter: Roar Bruun

ISBN-nummer: 9788793958593

Udgivelsesdato: 11/02/2021

I Den forsvundne syrer sættes handlingen i gang med en mordbrand i en gymnastiksal i et asylcenter. Opklaringsarbejdet skal gå stærkt, og den karismatiske dna-forsker Bjørn Porse bliver involveret mod sin vilje. Det viser sig, at en af de syriske mænd i gymnastiksalen er undsluppet, og han er den eneste, der ved, hvad der er sket.

Varenummer (SKU): 9788793958593 Kategorier: , ,

199,95 kr.

Beskrivelse

En gammel gymnastiksal ved et asylcenter i Jelling brænder ned. Alle elleve syriske mænd, der spiller bold i den gamle træbygning, dør. Det ligner en mordbrand som optakt til et folketingsvalg.

Den nyudnævnte politidirektør Helle Bork får ansvaret for opklaringsarbejdet. Og det skal gå stærkt. Hun ser sig nødsaget til at hente hjælp udefra, og den succesfulde dna-forsker Bjørn Porse involveres stærkt mod sin vilje.

På kort tid lykkes det Bjørn Porse både at skabe total forvirring og på mystisk vis at ”opklare” sagen sammen med sin assistent, Body. Det viser sig nemlig, at en af de syriske mænd, Løjtnanten, er undsluppet. Og han er den eneste, der ved, hvad der er sket …