Den søvnige hanekylling

Forfatter: Anette Kris Kristiansen

ISBN-nummer: 9788794294362

Udgivelsesdato: 16/06/2022

Den søvnige hanekylling er et klassisk eventyr, hvor Paraqueño skal gennemgå en række prøvelser for til sidst at finde sig selv og sit rette ståsted i livet. Historien giver ny viden, og eventyrets mange lag giver mulighed for refleksion og eftertanke uanset alder – den henvender sig til både børn og voksne.

Varenummer (SKU): 9788794294362 Kategorier: ,

149,95 kr.

Beskrivelse

Om morgenen er den søvnige hanekyllings hanegal ikke meget værd. Men efter middag kan Paraqueño til gengæld bryde ud i det flotteste og mest imponerende hanegal i hele Madrid og omegn. Det er bare ikke det rigtige tidspunkt for hanegal. Da Paraqueño bliver klar over, at han ikke kan løse gerningen som førstehane i hønsegården, forlader han sin familie og drager ud i verden for at finde ud af, hvor han kan gøre nytte.

På sin lange rejse fra højsletten omkring Madrid til den spanske nordkyst udsættes Paraqueño for en række prøvelser, som han står igennem med hjælp fra landets fugle. Mens gåsen hjælper ham med et godt måltid mad, lærer ørnene ham at flyve, og mågerne viser ham vej.

Da Paraqueño efter den lange rejse kommer frem til sit bestemmelsessted ved havet, er han en stolt hane, der har fundet sin livsgerning − nemlig at undervise i flyvning og stemmebrug − og at vække fiskerne i kystbyen efter deres middagssøvn.

Den søvnige hanekylling er farverigt illustreret af billedkunstner Kamilla Ruus’ akvareller.

Vi tror også du vil kunne li'…