Det barn som sig glæder

Forfatter: Inge Poulsen

ISBN-nummer: 9788775740970

Udgivelsesdato: 18/04/2024

Det barn som sig glæder handler om en kvinde, der gennem det meste af sit liv har kritiseret og udstillet sin mor. Hun ved godt, at hun burde gøre noget andet, men hun kan ikke finde ud af det.

Varenummer (SKU): 9788775740970 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

”Jeg har spurgt mig selv om, hvorfor jeg bliver ved med at være så vred på dig. Hver gang vi er sammen, vælder det op i mig. Men hvad er det, jeg er vred over? Det har noget at gøre med den stemning, der var hjemme på Rødgranen. Måden, du dominerede på. Dit humør, som fyldte det hele. Jeg tror aldrig, du helt har forstået, hvor meget trods du plantede i mig ved at opføre dig, som du gjorde.”

Det barn som sig glæder handler om en kvinde, der gennem det meste af sit liv har kritiseret og udstillet sin mor. Hun ved godt, at hun burde gøre noget andet, men hun kan ikke finde ud af det. Den handler om en familie og om manipulationer, magtspil og roller, der bliver spillet, selvom alle hader dem. Den handler om de forventninger, vi har til hinanden, og hvad der sker, når ingen lever op til dem. Den handler om alkohol og dommedag og fyrværkeri og hundetræning og håndbold og død og penge, og så handler den om juleaftener, der bare ikke vil lykkes.

Vi tror også du vil kunne li'…