Dødens kavaler (e-bog)

Af Camilla Bjerre

Udgivet som e-bog 7. marts 2013 / ISBN 978-87-92888-81-5

Alle mennesker skal dø før eller siden, men er det en menneskeret selv at vælge hvornår? Det er det etiske dilemma, politikvinden Charlotte står over for, da hun sammen med sin makker Martin skal forsøge at løse en sag, hvor en mand tilsyneladende hjælper dødssyge patienter med at sige farvel til livet.

Udadtil er opgaven ikke svær for Charlotte. Hvis en mand hjælper andre med at dø, er det forbudt ifølge loven, og så skal han fanges og straffes – men så enkel er Charlottes virkelighed alligevel ikke. Hendes egen mor er også alvorlig syg med mange smerter og ikke udsigt til megen tid tilbage at leve i. Ville det være bedre for Charlottes mor at dø på et tidspunkt, hun selv valgte? Og hvordan ville Charlotte have det med det? Har hun inderst inde sympati for den drabsmand, hun jager?

Dødens kavaler er en stærk krimi om aktiv dødshjælp – et ømtåleligt og følelsesladet emne, som er vigtigt – men svært – at tage stilling til.

Du kan købe desværre ikke købe denne e-bog i Skriveforlagets bogbutik. Du kan til gengæld købe den på blandt andet http://www.saxo.com/.

79,00 DKK