En gammel bekendt

Forfatter: Emil Brodersen

ISBN-nummer: 9788775740666

Udgivelsesdato: 07/12/2023

Mennesker og steder, der engang var glemt, genopstår, og brændte broer forsøges genopbygget. Kærlighed og venskab blomstrer, men bag facaden skjuler sig også bedrag.

Varenummer (SKU): 9788775740666 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

I ’’En gammel bekendt’’ følger vi psykologen, Emil, der træder ind i folkeskolens udfordrende univers. Han er besluttet på at løsne det fasttømrede diagnostiske system og bane en ny vej for den næste generation. Men hans mission tager en uventet drejning, da han støder på en gammel bekendt fragymnasiet – en tidligere flamme, Caroline, nu klasselærer for den sårbare Sigurd, hvis verden blev revet fra hinanden efter hans fars pludselige død.

Mennesker og steder, der engang var glemt, genopstår, og brændte broer forsøges genopbygget. Kærlighed og venskab blomstrer, men bag facaden skjuler sig også bedrag. I hjertet af denne bevægende historie handler det om at finde hjem, om at genopbygge tillid og kæmpe imod fremmedgørelse i en verden, der både er barsk og overraskende medfølende. Dette episke drama kulminerer på skolens 100-års jubilæum, hvor flaget hejses, men hvor uforløste konflikter fra fortiden stadig kaster lange skygger.

’’En gammel bekendt’’ er en rørende fortælling om modstand, venskab, kærlighed og normer. Den udforsker det komplekse væv af relationer, den udfordrende søgen efter identitet og den stille kamp for at finde en plads i en verden, der aldrig holder op med at ændre sig.

Vi tror også du vil kunne li'…