En rockstjernes bekendelser

Forfatter: Lene Rasmussen

ISBN-nummer: 9788794294096

Udgivelsesdato: 05/05/2022

En rockstjernes bekendelser handler om en 60-årig verdenskendt rockmusiker, der udgiver sine erindringer, der afslører, at han har levet et dobbeltliv. Romanen er baseret på en fascination af musik- og koncertlivet og en undren over behovet for at stikke næsen helt ned i musikernes private liv i stedet for at holde fokus på det talent, der har gjort dem berømte.

Varenummer (SKU): 9788794294096 Kategorier: ,

349,95 kr.

Beskrivelse

I en alder af 60 år fortæller rockstjernen Robert i sin selvbiografi, at han kun har elsket én kvinde gennem hele sit liv, og det er ikke hans officielle og trofaste partner gennem mere end 20 år, han taler om. Verden er chok. Har Robert levet et dobbeltliv og bedraget sin hustru i alle årene?

Roberts drøm var at spille musik på alverdens scener og nyde publikums gunst, mens hans store kærlighed, Leonora, drømte om et liv væk fra offentlighedens søgelys. Selvom deres fælles passion for musikken havde bragt dem sammen, valgte Leonora i første omgang Robert fra. Men nu er tiden måske kommet, hvor Robert og Leonora endelig indser, at de er uadskillelige på trods af deres forskellige drømme og valg i livet. Men er det for sent?

Vi tror også du vil kunne li'…