Flygtigt momentum

Forfatter: Christoffer Elkjær

ISBN-nummer: 9788794294164

Udgivelsesdato: 17/03/2022

Digtsamlingen Flygtigt momentum er blevet til over en periode på tolv måneder med tiltagende coronaisolation − startende fra februar 2020 med afslutning i januar 2021.

Varenummer (SKU): 9788794294164 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Teksterne i Flygtigt momentum er skrevet efter dogmet om, at når idéen, sætningen eller ordet opstår i tankestrømmen, så skal den/det bearbejdes med det samme, så følelsen og momentet indkapsles og dokumenteres bedst muligt. “Go with flow” har været mantraet, hvorfor teksterne også er meget forskellige. I de første måneder vil man i teksterne kunne fornemme en vis selvsikkerhed og coolness, men i takt med samfundets nedlukning og følelsen af isolation tager til, begynder teksterne gradvist at skifte karakter. Det ses for eksempel i en tekst fra juli måned, hvor forfatteren oplever et mentalt ensomhedsnedbrud på E20 i østgående retning. Senere ændres fokus, da forfatteren i september måned bliver sygemeldt på grund af stress. I de følgende måneder, bearbejder forfatteren sine tanker om ikke at kunne slå til, men også om håb, længsler og accept af ens manglende formåen.

Christoffer Elkjær f. 1988 nyder at gå på opdagelse og forsvinde ind i sine indre verdener, og han udfolder disse kreativt igennem grafik, tekster, poetry slams, fotografier og koncepter. Christoffer er uddannet folkeskolelærer og arbejder på en efterskole, hvor han underviser i multimedie, samfundsfag, matematik og forskellige kreative valgfag. Han er optaget og inspireret af kultur, tv/film, musik, teknologi, og hvad kunst kan gøre ved os som mennesker, og hvordan den med sine fortællinger kan bruges til at bringe os tættere sammen og mindske ensomheden.

Vi tror også du vil kunne li'…