Forfatterhjemmeside

Den personlige forfatterhjemmeside er for dig, der gerne vil have en hjemmeside, men som ikke har mulighed for selv at udarbejde den. Den giver dig mulighed for at præsentere dig selv og dit forfatterskab, så du kan bruge den til PR og salg.

Varenummer (SKU): web-4884 Kategori:

995,00 kr.

Beskrivelse

Indgangen til din hjemmeside er gennem Skriveforlagets forfattergalleri. Du får din egen specifikke webadresse, hvori dit navn indgår. Din forfatterhjemmeside kan indeholde en præsentation af dig som forfatter, billeder, links til sociale medier, link til din bog/dine bøger samt link til eventuelt pressemateriale.

Prisen på de 1000 kr. inkl. moms dækker oprettelse og det første år. Herefter vil du skulle forny din side – dette får du til halv pris. Ønsker du at ændre indholdet på siden efter oprettelsen, kan dette ske til timepris.

Når du har gennemført købet, modtager du en ordrebekræftelse med et link til en formular, som du skal udfylde med tekst, links og billeder. Herefter opretter vi dig i forfattergalleriet, hvis du ikke allerede er oprettet, og samtidig opretter vi din forfatterhjemmeside. Du modtager en bekræftelse på, at siden er klar samt et link til din side, som du kan anvende i al kommunikation, på sociale medier, på visitkort, foldere og andre marketingmaterialer.

OBS: Prisen er baseret på, at du selv udfylder vores formular med både tekst, billeder og links. Hvis du har brug for hjælp til dette, står vi til rådighed, og så vil du blive faktureret vores timepris.