Genoplivet

Forfatter: Charlotte Leise

ISBN-nummer: 9788794382601

Udgivelsesdato: 12/04/2023

Genoplivet er historien om Vilfred, der trods lægernes dystre forudsigelser tager de første skridt, da han er 22 måneder, og om hvordan lys finder vej gennem sprækkerne selv på mørke dage.

Varenummer (SKU): 9788794382601 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Efter mere end et årti som ufrivilligt barnløs føder Charlotte mod alle odds Villum. Og året efter Vilfred. Vilfred er sund og rask. Alligevel er hans første møde med livet døden. De første minutter efter fødslen kæmper Vilfred for at trække vejret. Hans hjerte stopper med at slå, og de næste 18 minutter er Vilfred død. For at minimere risikoen for skader nedkøler Rigshospitalets Intensivafsnit for spædbørn Vilfred i 72 timer. Omgivet af insisterende biplyde fra de mange maskiner, der holder Vilfred i live, våger Charlotte og hendes mand Jacob i de følgende måneder i døgndrift over Vilfred. Vil han overleve? Og hvis han gør, hvilket liv venter der så på den anden side?

Genoplivet er en autofiktiv fortælling om en drøm, der bliver til mareridt. En fortælling om at overleve og lære at leve, mens livet for altid er forandret. Hvad vil Vilfreds hjerneskade komme til at betyde for ham, hans søskende og for Charlotte og Jacob? Hvert år fødes der i Danmark mellem 500 og 600 børn med iltmangel, som i nogle tilfælde er så alvorlig, at det medfører hjerneskade. Patienterstatningen slår efter halvandet års sagsbehandling fast, at Vilfred blev fejlbehandlet efter fødslen, og at hans hjerneskade, med den rette behandling, kunne være undgået.

Vi tror også du vil kunne li'…