Hans verden

− En mand i krise og vejen ud

Forfatter: Trine Jarlby

ISBN-nummer: 9788794294393

Udgivelsesdato: 26/05/2022

Hans verden − en mand i krise og vejen ud er en roman om den midaldrende mand Hans, som på grund af flere livsændrende forandringer befinder sig i en krise. Man følger Hans’ proces og er med i, hvordan han kommer ud af krisen igen.

Varenummer (SKU): 9788794294393 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Hans er 54 år, da hans kone flytter og vil skilles efter 30 års ægteskab. Det er vanskeligt for Hans at håndtere hendes valg, og da hans far tilmed dør, bliver det hele hurtigt for meget.

Alt brænder sammen, og Hans kan hverken passe sit arbejde eller håndtere de tab, han har lidt. Han står tilbage med en masse spørgsmål og uafklarede følelser og kan ikke længere mærke sig selv eller finde sine ben. Da hans chef foreslår ham at holde ferie og komme sig lidt oven på det hele, ender Hans med at holde orlov i Brasilien.

I løbet af sin orlov, får Hans arbejdet sig igennem krisen, så han igen kan komme hjem og genoptage en hverdag på en ny og måske endda bedre måde …

***

Trine Jarlby har som sygeplejerske arbejdet 9 år på hospice og har erfaring inden for krise, sorg og tab. Hun har desuden en master i sundhedsantropologi fra KU, og så er hun coach og spirituel rådgiver. Hun har tidligere udgivet to selvhjælpsbøger som e-bøger: ”En hyldest til livet” (2011), og ”Mød mig i hjertet” (2013).

Vi tror også du vil kunne li'…