Ida og løverne

− Det man ikke lige ser

Forfatter: Anne Dorte Skovgaard

ISBN-nummer: 9788794294201

Udgivelsesdato: 03/03/2022

Ida og løverne indeholder 16 noveller om det liv, der leves på plejehjemmet, og det man ikke lige ser. Bogen handler primært om mennesker. Mennesker i den sidste del af livet, deres pårørende og dem, som er ansat til at hjælpe dem.

Varenummer (SKU): 9788794294201 Kategorier: ,

179,95 kr.

Beskrivelse

Ida og løverne handler primært om mennesker. Mennesker i den sidste del af livet, deres pårørende og dem, som er ansat til at hjælpe dem.

Bogen indeholder 16 noveller om det liv, der leves på plejehjemmet, og det man ikke lige ser. Bogen tematiserer nogle af de dilemmaer, der kan opstå i en kompleks hverdag med faglighed, travlhed og retningslinjer på den ene side – og borgere, der har behov for tid og omsorg i det bedst muligt levede hverdagsliv på den anden side.

Vi ser ind i samspillet og relationerne og ser også, hvor det kan gå galt og ende i svigt og forråelse. Lige som i hverdagen på plejehjemmet, vil der i bogen også være rørende beskrivelser af situationer med både smil, omsorg og nærvær.

Hver enkelt fortælling kan læses enkeltvis og er meget forskellig både i længde og form. Handling og karakterer er inspireret af forfatterens eget virke som social- og sundhedsassistent.

Ida og løverne er vedkommende for alle, der ønsker et kig ind bag facaden på plejehjemmet, personalet, beboeren eller de pårørende. Men i særdeleshed er den relevant for studerende/elever eller allerede ansatte i pleje- og omsorgsfagene, som kan bruge fortællingerne til case-arbejde og faglig refleksion.

Vi tror også du vil kunne li'…