Max

Forfatter: Irene Scharbau

ISBN-nummer: 9788793958234

Udgivelsesdato: 20/08/2020

MAX er Irene Scharbaus debutroman om grænseløshed, begær, status og om to travle menneskers kollaps og rejse ud i ny sanselighed, nedbrydning og erkendelse til blandt andet Sydfrankrig og Skagen. Hovedpersonerne Karen Lauben og Espen Kriéger har flere ting til fælles. De arbejder MAX i døgndrift og har karrierer med stress som motor. En motor der hele tiden truer med at løbe tør. Og så har de engang tilbragt fire sensuelle, helt forbudte timer sammen.

Varenummer (SKU): 9788793958234 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

Karen Lauben og Espen Kriéger har flere ting til fælles: De arbejder maks, har talent for at ignorere stresssymptomer – og de tilbragte engang fire vigtige timer sammen.

Efter en konflikt med sin chef flygter projektlederen Karen planløst og udmattet til Frankrig. Et job på Chateau Marolles lyder som en drøm. En helt særlig kunstmaler får hende til at vågne. Imens mister SoMe-eksperten Espen grebet om sit tjekkede freelanceliv i København og kryber i skjul i familiesommerhuset.

Tag med til Sydfrankrig og Skagen, kom med op på slottet og ned under broerne i denne tospors fortælling om begær, sociologiske mønstre og skønheden i grøn maling.

Vi tror også du vil kunne li'…