Mias stemme

Forfatter: Charlotte Grauslund

ISBN-nummer: 9788775740512

Udgivelsesdato: 11/04/2024

MIAS STEMME er en skildring af livet med en multihandicappet datter. Forfatteren fortæller indlevende og åbenhjertigt om sorgen, håbet, afmagten og ikke mindst vreden.

Varenummer (SKU): 9788775740512 Kategorier: ,

Beskrivelse

MIAS STEMME er en skildring af livet med en multihandicappet datter. Forfatteren fortæller indlevende og åbenhjertigt om sorgen, håbet, afmagten og ikke mindst vreden. Fortællingen beskriver den kronisk dårlige samvittighed og ikke mindst den uovervindelige kærlighed, som kendetegner forholdet mellem mor og datter.

Bogen tager udgangspunkt i den fatale fødsel og fører læseren igennem klagesag, erstatning, kontakten med offentlige myndigheder, sønderrivende sygehusindlæggelser, uendelige mængder medicin og endelig den frygtede, men uundgåelige institutionsanbringelse. Læseren inviteres til et indblik i et liv, hvor stillingtagen til livsforlængende behandling for et seksårigt barn er påkrævet, hvor døden i årevis er en forventelig daglig gæst, og hvor det at samle på gode oplevelser bliver et essentielt holdepunkt i tilværelsen.
MIAS STEMME er en fortælling om dét at tage sin skæbne på sig, og den udfordrer de almenkendte værdier og sætter fundamentale etiske dilemmaer på dagsordenen.

Vi tror også du vil kunne li'…