Milliardæren og Sofie

Forfatter: Per Bang Hansen

ISBN-nummer: 9788793958449

Udgivelsesdato: 12/11/2020

Milliardæren og Sofie er anden del af kærlighedstrilogien om den unge milliardær, der finder kærligheden i håndboldspilleren Sofie. I Milliardæren og Sofie har milliardæren mod, kontrol og overskud i forretningslivet, men med Sofie er der intet, der er simpelt. Når han er sammen med hende, tager følelserne magten og fylder ham med kærlighedens sødme og vanvid.

Varenummer (SKU): 9788793958449 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

Den unge milliardær og Sofie begynder deres fælles liv, efter Sofie er vendt hjem fra sit håndboldeventyr i Tyskland. Sofie begynder på et helt nyt liv sammen med sin milliardær og sin nye rolle i hans virksomhed. En spændende og lykkelig tid ligger foran dem.

Sommerferien holdes igen på deres feriested på Kreta. Denne gang sammen med Sofies lillesøster Sara og hendes nye kæreste samt to af Sofies veninder Mia og Louise. Mia er Sofies veninde helt tilbage fra barndommen, og er en lyshåret skønhed i samme klasse som Sofie. Mia er i forhold til Sofie den dominerende type, der er vant til at få sin vilje.

Sara introducerer sin nye kæreste på ferien, men der er noget helt galt. Noget, der får alvorlige følger for Sara og hendes kæreste.

Vi tror også du vil kunne li'…