Milliardærens mareridt

− En kærlighedshistorie

Forfatter: Per Bang Hansen

ISBN-nummer: 9788794183420

Udgivelsesdato: 11/11/2021

Milliardærens mareridt er tredje bind i en trilogi om den store kærlighed og de udfordringer, den kan medføre. Første bind Milliardærens drøm blev udgivet oktober 2019. Efterfølgeren Milliardæren og Sofie udkom i 2020.
Varenummer (SKU): 9788794183420 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

Den unge milliardær og Sofie forsøger at vende tilbage til et normalt liv i deres privilegerede verden. De er begge præget af de ting, der sket i deres fælles liv. Historien om Mia og hendes tragiske endeligt fylder mest. Ikke mindst hos bogens mandlige hovedperson.

Sofie har andet at tænke på, da hun er blevet gravid og forbereder sig til at føde deres første barn. Det skal hun håndtere samtidig med, at det hovedsagelig er hende, der koncentrerer sig om at få et nyt hjem i Midtjylland op at stå.
Hans fokus er på en snarlig børsintroduktion, der skal frigøre ham og Sofie fra virksomheden. Han ser frem til at bygge noget helt nyt op sammen med Sofie og dermed lægge fortiden helt bag sig.
Det er bare ikke alting, der går, som man ønsker, uanset hvor velhavende man end måtte være.
Fortidens skygger følger med, og selv om han ikke er stolt af dem, må han indse, at han ikke kan skjule dem for Sofie, hvis deres kærlighed til hinanden skal holde.

Vi tror også du vil kunne li'…