Min amerikanske drøm

− 65 lange breve sendt til mine forældre fra september 1995 til november 1999

Forfatter: Arne Lykke Larsen

ISBN-nummer: 9788775740826

Udgivelsesdato: 30/11/2023

Mange synes, at ALS er verdens værste sygdom, men jeg mener ikke, at det er så slemt. Se på mig, jeg går på arbejde hver eneste dag, og jeg har ekstra meget energi på grund af respiratoren, og jeg rejser stadig verden rundt hvert eneste år, hvis ellers hjælpere vil med.

Varenummer (SKU): 9788775740826 Kategorier: ,

299,95 kr.

Beskrivelse

Alligevel vil jeg slutte af med et billede af mit elskede Edmonton! Jeg savner virkelig Edmonton. Det var langt mere interessant for mig at være på University of Alberta i Edmonton end at være på Syddansk Universitet i Odense, så jeg ville ønske, at jeg med mellemrum kunne tage et halvt års orlov fra Syddansk Universitet i Odense og så tage til University of Alberta i Edmonton, men det kan jeg selvfølgelig ikke i min nuværende situation.

At jeg er så glad for provinsen Alberta i Canada, hvor både Edmonton og Calgary ligger og adskillige nationalparker, hvor jeg alle har været i, betød, at jeg i sommeren 2022 fik lavet en tatovering oven på højre håndled af provinsen Albertas vilde rose, som jeg også har på min gamle nummerplade, dog uden farver. Tatoveringen er jeg meget glad for og stolt over.
Jeg savner dog ikke særligt mit liv dengang, selvom jeg var rask og rørig. Mange synes, at ALS er verdens værste sygdom, men jeg mener ikke, at det er så slemt. Se på mig, jeg går på arbejde hver eneste dag, og jeg har ekstra meget energi på grund af respiratoren, og jeg rejser stadig verden rundt hvert eneste år, hvis ellers hjælpere vil med?
Indenfor de sidste 9 år har jeg fløjet i helikopter over Grand Canyon, over Californiens største sø, Lake Tahoo, over Niagara-vandfaldet og rundt om verdens daværende højeste bygning, Burj Khalifa, i Dubai. Hvem i hele verden kan slå den?

Vi tror også du vil kunne li'…