Mit liv med Conrad

Forfatter: Alexanndra Christensen

ISBN-nummer: 9788794183529

Udgivelsesdato: 19/11/2021

Varenummer (SKU): 9788794183529 Kategorier: , ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Hun er kendt som Camilla fra Big Brother, men selv ville hun allerhelst være kendt for sin kamp mod indavl blandt hunde. Her er hendes historie!

Alexanndra, der tidligere var kendt som Camilla, deltog i Big Brother i både 2013 og 2014, og i den forbindelse var det ikke bare hende, der blev en kendt figur, det gjorde hendes lille mops, Conrad, i høj grad også. Conrad vandt mange hjerter og var højt elsket ikke mindst af sin ejer, men hans liv havde også en tragisk baggrund.
I denne bog kan du læse Alexanndras egen historie om Conrads liv lige fra den første til den allersidste dag, hvor hun måtte give op og sige farvel til sin elskede hund.
Conrad og Alexanndra havde et skønt liv sammen, men også et liv præget af sygdom og problemer, som alt sam-men skyldtes de frygtelige forhold, hundeavlere tilbyder deres hunde. Læs alt om den sandhed, der kun langsomt gik op for Alexanndra, mens hun kæmpede for at skabe et godt liv for sin højtelskede hund, der fra starten havde et meget dårligt udgangspunkt.

Vi tror også du vil kunne li'…