Mit livs historie

− Gudrun Holbergs erindringer

Forfatter: Britta Schall Holberg

ISBN-nummer: 9788793678767

Udgivelsesdato: 21/03/2019

Mit livs historie er Gudrun Holbergs livshistorie, som hun i 70’erne skrev ned i hånden. Hun levede en utrolig og omskiftelig tilværelse, efter at hendes mor flygtede fra Armenien til Danmark på grund af konflikten mellem armeniere og tyrkere i årene op til 1. Verdenskrig. Hun havde to små børn og var gravid, og da hun blev genforenet med sin mand, rejste de videre til Argentina og fik endnu tre børn, hvoraf den ene var Gudrun – forfatteren Britta Schall Holbergs mor.

Varenummer (SKU): 9788793678767 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

“Disse erindringer er skrevet af mor med hendes meget smukke, karakteristiske håndskrift i lejligheden, Kajerødgade 4 i Birkerød i 1970-erne. De rummer erindringerne fra et langt, omskifteligt liv. Mor er den eneste af de seks søskende, der har skrevet om det liv, som har været en tilbagevendende fortælling for os, der kom efter, i hele vores liv.

Erindringerne er et billede på den stærke kraft, der har båret familien og dens medlemmer. De viser også en familie, der på trods af et ikke helt almindeligt familieliv formåede at holde sammen og holde af hinanden livet igennem. Men først og sidst rummer erindringerne et billede af et stort, varmt menneske og en stærk vilje.”

Britta Schall Holberg

Vi tror også du vil kunne li'…