Muddermænd

Forfatter: Søren Lund Norre

ISBN-nummer: 9788794294041

Udgivelsesdato: 01/04/2022

Martins debutroman skal udkomme i dag, men intet bliver som forventet. Muddermænd er en moderne fortælling om at genfinde venskaber og sig selv – krydret med sagsbehandling, sms’er, administration, fusioner og tankebrud.

Varenummer (SKU): 9788794294041 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Thomas har brug for hjælp fra sine gamle venner. Mere får Martin ikke at vide. De har ikke talt sammen i over to år, efter et skænderi om Nietzsche, blandet med for meget rødvin i de sene nattetimer, fik dem til at vende hinanden ryggen. Sådan starter Martins dag. Dagen, hvor hans debutroman udkommer. Det er samtidig starten på historien om, hvordan han sammen med barndomsvennerne, Thomas og Søren, må genfinde sig selv og deres venskab. Hvorfor har den idealistiske advokat, Thomas, brug for hjælp? Er det til momskarruseller, Nietzsche eller noget helt andet? Hvordan blev Martins bog egentlig til, og hvorfor lækker Sørens it-virksomhed, Infosnow, dokumenter, der måske fortæller en helt anden historie om de tre Muddermænd?

Muddermænd er første bog i genren Metafusion, hvor fortællingen fusionerer medier og er meningsfuldt fragmenteret. Det er samtidig første del i en dydstrilogi, der også indbefatter de kommende bøger, Urørlighedszonen og Cat Pussy.