Når lam bliver til ulve

Forfatter: Christian Capillo

ISBN-nummer: 9788775740048

Udgivelsesdato: 25/10/2023

Ebbe Lund er han opsat på at opklare den hændelse, som fem år tidligere sendte ham på orlov i de svenske skove. Men stærke kræfter forsøger at afholde ham fra at arbejde med sagen, og Lund får tildelt politiopgaver, som ligger langt under hans niveau.

Varenummer (SKU): 9788775740048 Kategorier: , ,

349,95 kr.

Beskrivelse

Ebbe Lund fra Afdeling for Personfarlig Kriminalitet ved Station City nu tilbage i Danmark. Mere end nogensinde før er han nu opsat på at opklare den hændelse, som fem år tidligere sendte ham på orlov i de svenske skove. Men stærke kræfter forsøger at afholde ham fra at arbejde med sagen, og Lund får tildelt politiopgaver, som ligger langt under hans niveau.

Men efter en kollegas voldsomme død, overtager Lund kollegaens sag om mordet på en stor entreprenør. Og det går hurtigt op for Lund og hans hold af efterforskere, at det er en omfattende og indviklet sag, som næsten dagligt byder på flere voldsomme hændelser.
Samtidig må Lund slås med sin arrogante chef politiinspektør Mogens Søborg, som absolut ikke er glad for at se ham tilbage i politiet. Lund har valgt at arbejde for Nordsjællands politi væk fra det til tider voldsomme Københavns politi. Men det skal snart vise sig, at det måske ikke var det rigtige valg …

Vi tror også du vil kunne li'…