Om det vigtige

− Essays og indfald

Forfatter: Klaus Winkel

ISBN-nummer: 9788794294348

Udgivelsesdato: 02/06/2022

I denne bogs 32 essays har Klaus Winkel udmøntet et langt livs erfaringer med, hvad der er vigtigt i livet. Hvad livet dybest set handler om.

Varenummer (SKU): 9788794294348 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Klaus Winkel trækker blandt andet på erfaringer fra møder med mennesker over det meste af verden, fra den fattige bonde i Kenya til den tidligere præsident for Verdensbanken, Robert McNamara. Det suppleres med resultatet af omfattende læsning af skøn- og faglitteratur, og læserne får mange tips til vigtige og gode bøger. Og, vigtigst, forhåbentlig også anledning til at tænke over, hvad der er vigtigt i deres liv.

Klaus Winkel er cand.polit. og arbejdede 38 år i Udenrigsministeriet, de 36 år med udviklingsbistand i og for Danida. I fem år arbejdede han i Kenya og Tanzania, henholdsvis som økonomisk rådgiver for den kenyanske regering og som chef for det danske bistandsprogram i nabolandet. Med arbejdet i Danida fulgte omfattende rejser i Afrika, Asien og Latinamerika. Så fulgte seks år som konsulent i Statens Serum Institut på deltid. Det gav tid til at skrive, og i 2007 debuterede Klaus Winkel som forfatter med bestselleren Hvorfor er det så svært for Afrika? Derefter fulgte bøger om markante danske i tropisk Afrika og om udviklingsbistand.

Vi tror også du vil kunne li'…