Om det vigtige

− Essays og indfald

Forfatter: Klaus Winkel

ISBN-nummer: 9788794294348

Udgivelsesdato: 02/06/2022

I denne bogs 32 essays har Klaus Winkel udmøntet et langt livs erfaringer med, hvad der er vigtigt i livet. Hvad livet dybest set handler om.

Varenummer (SKU): 9788794294348 Kategorier: , ,

199,95 DKK

Bemærk at bogen først udkommer og sendes den 2. juni.

Beskrivelse

Klaus Winkel trækker blandt andet på erfaringer fra møder med mennesker over det meste af verden, fra den fattige bonde i Kenya til den tidligere præsident for Verdensbanken, Robert McNamara. Det suppleres med resultatet af omfattende læsning af skøn- og faglitteratur, og læserne får mange tips til vigtige og gode bøger. Og, vigtigst, forhåbentlig også anledning til at tænke over, hvad der er vigtigt i deres liv.

Klaus Winkel er cand.polit. og arbejdede 38 år i Udenrigsministeriet, de 36 år med udviklingsbistand i og for Danida. I fem år arbejdede han i Kenya og Tanzania, henholdsvis som økonomisk rådgiver for den kenyanske regering og som chef for det danske bistandsprogram i nabolandet. Med arbejdet i Danida fulgte omfattende rejser i Afrika, Asien og Latinamerika. Så fulgte seks år som konsulent i Statens Serum Institut på deltid. Det gav tid til at skrive, og i 2007 debuterede Klaus Winkel som forfatter med bestselleren Hvorfor er det så svært for Afrika? Derefter fulgte bøger om markante danske i tropisk Afrika og om udviklingsbistand.

Vi tror også du vil kunne li'…