På kant af livet

Forfatter: Kirstine Meyer Laursen

ISBN-nummer: 9788794294379

Udgivelsesdato: 16/06/2022

De tre hovedpersoner i På kant af livet mødes i en gruppe for unge med ar på sjælen, hvor de skal lære at navigere i verden og finde sig selv igen. Venskaber blomstrer mellem dem, mens de hver især kæmper deres vidt forskellige kampe. Vejen frem er dog ikke nem, når din værste fjende er dig selv.

Varenummer (SKU): 9788794294379 Kategorier: , , ,

299,95 kr.

Beskrivelse

Jakob er fortabt. Han kan ikke finde meningen med tilværelsen efter at have levet med sin voldelige mor hele barndommen. Han smider sit liv væk i en rus af stoffer og fester sammen med sine venner. Alt ændrer sig dog, da Jakob bliver anholdt for en formodet voldtægt, der vender op og ned på hans hverdag.

Celine fik diagnosen ALS for få år siden. Det er svært for hende at leve livet med den voldsomme angst for døden.

Janus´ liv ændrerede sig drastisk efter en voldsom ulykke. Fra den ene dag til den anden gik han fra at kunne alt til at få konstante flashbacks og mareridt om ulykken.

På kant af livet er en barsk, autentisk roman om livet, når det gør allermest ondt. Følsomme læsere bør være opmærksomme på temaer som voldtægt, stofmisbrug, PTSD, angst (også anfald), depression, selvmordstanker, selvmordsforsøg, selvskade, uhensigtsmæssige forældre-barn relationer, død.

***

Kirstine Meyer Laursen (født 1999) er bosat i Vestjylland og studerende. Hun debuterer med romanen På kant af livet.
Hun finder inspiration til at skrive gennem sin kamp mod psykisk sygdom og brænder for at lære andre om livet med usynlige sygdomme og inspirere dem, som selv kæmper.

Vi tror også du vil kunne li'…