Qigong for krop og sind

Forfatter: Ole Havmøller

ISBN-nummer: 9788793958678

Udgivelsesdato: 11/03/2021

Qigong for krop og sind giver en grundig gennemgang af den urgamle men meget aktuelle træningsform Qigong. I bogen giver Ole Havmøller både en fyldestgørende indføring i videnskaben bag og forslag til praktiske øvelser til både begyndere og øvede.
Varenummer (SKU): 9788793958678 Kategorier: ,

299,95 kr.

Beskrivelse

Qigong oversættes ofte til energiøvelser eller åndedrætsøvelser. Men Qigong er meget mere end det og har været brugt i østasiatiske lande i flere tusind år som øvelser for sundhed, som et element i spirituel og religiøs praksis, som behandlingsform og som støtte til kampkunst. Med dedikeret indsats vil de fleste opleve, at Qigong blandt andet kan føre til:

  • Fantastisk træningsglæde
  • Større velvære
  • Bedre helbred
  • Mere selvindsigt
  • Indre ro
  • Mindre stress
  • Bedre præstationer i alle sammenhænge
Ole Havmøller har mere end 40 års erfaring med taekwondo og anden kampkunst og mere end 30 års erfaring med Qigong som selvstændig disciplin. Med sin baggrund i akupunktur og medical qigong-terapi introducerer han traditionel kinesisk medicin som en metode til at forstå Qigong og effekten af Qigong-øvelser. Men frem for alt er Qigong for krop og sind en praktisk lærebog, der giver læseren nogle grundlæggende værktøjer til at arbejde med åndedræt og Qi. Disse vil øge evnen til at mærke Qi-flow i kroppen og til at foretage korrektioner af forskellige typer ubalancer. Han præsenterer også seks ganske forskellige Qigong-serier med en skridt-for-skridt vejledning og deler nogle af sine erfaringer med brug af dem. For de kampsportsinteresserede er der en lang række tips, om hvordan Qigong kan integreres i træningen. Mange af disse anvendelser kan overføres til andre typer idræt.

Vi tror også du vil kunne li'…