Sille og de andre rødder

Forfatter: Kirsten Øland

ISBN-nummer: 9788794183741

Udgivelsesdato: 25/11/2021

“Sille og de andre rødder” er tre selvstændige historier om pigen Sille, der ligesom alle andre børn af og til har oplevelser, der gør hende frustreret og ked af det.

Varenummer (SKU): 9788794183741 Kategorier: ,

99,95 kr.

Beskrivelse

Sille går i børnehaven Mælkebøtten. Sille spørger om mange ting – ja, og snakker meget. Sådan har det ikke altid været. Da Sille gik i den gamle børnehave, sagde hun næsten aldrig noget. Hun var nemlig så genert, at hun næsten var lige ved at græde, hver gang hun skulle åbne munden.

Men i Mælkebøtten går det meget bedre. Nu tager hun med til Sofies fødselsdag og maler en mur med kirsebær sammen med Andreas og Ida. Og så prøver hun en dag at få de voksne til at forsvinde …

“Sille og de andre rødder” er tre selvstændige historier om pigen Sille, der ligesom alle andre børn af og til har oplevelser, der gør hende frustreret og ked af det. “Sille og de andre rødder” er især skrevet til børn med særlige udfordringer, som kan have svært ved at fortælle om deres oplevelser og følelser, men da de fleste børn kan genkende de dilemmaer, Sille og hendes venner oplever, kan alle børnehavebørn og børn i de mindre klasser i skolen også få noget ud af historierne og de temaer, Kirsten Øland tager op – temaer som generthed, selvtillid og det at være anderledes.

Vi tror også du vil kunne li'…