Skab dig gennem nysgerrighed

Forfatter: William Fibæk Mikkelsen

ISBN-nummer: 9788793678064

Udgivelsesdato: 22/03/2018

Skab dig gennem nysgerrighed er en bog om at invitere naturen ind i kulturhaven. Og det gør William Fibæk Mikkelsen, fordi han gerne vil inspirere haveejere og lejere til at skabe mere natur i byerne.
Varenummer (SKU): 9788793678064 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Glæden ved naturen er ubetalelig, og når vi er nysgerrige nok og finder svar, så skaber vi ikke bare et lille paradis – vi skaber os selv.
Biodiversiteten har dog trange kår, og det betyder, at vi lever i en tid, hvor børn vokser op uden det, der berigede ældre generationers barndom.
Vi lever i en fattig tid. En tid, hvor etikken og kærligheden til livet og naturen for mange mennesker udleves gennem de sociale medier. En tid, hvor de der ved noget om, hvordan naturen har det, bliver omtalt som bezzerwissere og klogeåger. En tid, hvor bæredygtighed betyder kemikalier i vores fødevarer og drikkevand, og hvor sprøjtegifte kaldes planteværn. En tid, hvor en kendt tv-havemand anbefaler Round Up!
Men vi lever også i den tid, hvor vi kan ændre på det forudsigelige kollaps for natur og samfund, og Skab dig gennem nysgerrighed er et lille bidrag til at ændre på det forudsigelige ved, at vi begynder at tænke os om og skabe os selv.

Vi tror også du vil kunne li'…