Skæve eksistenser

Forfatter: Helle W. Boysen

ISBN-nummer: 9788793879256

Udgivelsesdato: 16/01/2020

I Skæve eksistenser får du Helle W. Boysens forsøg udi at anskueliggøre, at ikke alt kan bedømmes ved hjælp af fordomme. De 16 små – uafhængige af hinanden – fortællinger stiller skarpt på tilværelsens finurligheder, og det står hurtigt klart, at det, vi tror er godt, ofte har en uforudset bagside og vice versa.

Varenummer (SKU): 9788793879256 Kategorier: , ,

99,95 kr.

Beskrivelse

Fortællingerne i Skæve eksistenser er nydeligt pakket ind i et humoristisk islæt, som leder tankerne hen på nogle af de samfundsrevsere, der har inspireret Helle W. Boysen siden hendes ungdom: Finn Søeborg, Leif Panduro og Klaus Rifbjerg.

Uddrag fra bogen:

“Hun hed Irma, men var ikke beslægtet med den kendte fødevarekæde. Hun havde heller ikke kunne bruges som reklame for samme kæde, da hun mildest talt ikke var særlig køn. Da hun var lille, var hun blevet tabt på gulvet – adskillige gange. Gerne af sin far, når han var fuld – hvilket vil sige altid. Hendes mor fik ham dog losset ud, da Irma var fire år, hvorefter hun fortsatte med at tabe hende, indtil Irma selv lærte at falde ned af trapper og andre skadelige højder. Hun fik så mange skrammer, at hun på et tidspunkt lignede Frankensteins monster. Men også disse sår helede, så  hun nøjedes med at være permanent bærer af ar i forskellig størrelse og udformning.”

Vi tror også du vil kunne li'…