Stemmer fra Produktionsdanmark

− En debatbog om EU’s afgørende betydning for mennesker af kød og blod.

Forfatter: Johan Moesgaard Andersen

ISBN-nummer: 9788793958180

Udgivelsesdato: 09/05/2020

Det overordnede budskab i debatbogen Stemmer fra Produktionsdanmark er, at EU-debatten skal væk fra Bruxelles og ud til danskere af kød og blod. EU-chef i Dansk Metal, Johan Moesgaard Andersen taletid til nogle af de mennesker, der til daglig betjener produktionsapparatet på de danske industriarbejdspladser, som har stor gavn af EU-samarbejdet.

Varenummer (SKU): 9788793958180 Kategorier: ,

169,95 kr.

Beskrivelse

Tænk på de stærkeste menneskelige billeder, du har set i den danske EU-debat de seneste år … Hvilke står stærkest i din erindring? Der er en vis sandsynlighed for, at du tænker på de flygtningemasser, der vandrede op langs den danske E45-motorvej under flygtningekrisen i 2015. Det er også muligt, at du tænker på de filippinske chauffører i Padborg, der levede under kummerlige forhold.

Hvis du derimod lige før tænkte på et menneske af kød og blod, som faktisk har gavn af EU-samarbejdet, så overrasker du mig lidt. Særligt, hvis du tænkte på én af industriens ansatte på arbejdspladserne ude i Produktionsdanmark.

Vi er gået ind i et nyt årti, 2020’erne. Nu må det altså være tid til, at vi EU-tilhængere bringer EU-debatten hen, hvor den hører hjemme. Lidt væk fra maskineriet i Bruxelles og i stedet ud til maskinerne i Produktionsdanmark. Til rigtige mennesker. Det er formålet med denne debatbog. At tage første skridt til at binde EU-optimismen bedre sammen med virkeligheden og give mikrofonen til nogle af de stemmer ude i Produktionsdanmark, der har gavn af EU-samarbejdet og kan hjælpe debatten tilbage på sporet igen.

Vi tror også du vil kunne li'…