Tænk at eje et ishus

− Fortællinger fra et plejehjem

Forfatter: Helle Hammer Mortensen

ISBN-nummer: 9788794294454

Udgivelsesdato: 11/08/2022

Med Tænk at eje et ishus − Fortællinger fra et plejehjem tages læserne med på besøg i lejlighederne hos de femten beboere på plejehjemmets førstesal. Vi følger livet i løbet af et døgn og møder de mennesker, som bor bag dørene.

Varenummer (SKU): 9788794294454 Kategorier: ,

199,95 kr.

Beskrivelse

Beboerne på plejehjemmet har levet meget forskellige liv og bor der af mange grunde. Bogens fortællinger giver med respekt og lune et indblik i hverdagen på et plejehjem i dagens Danmark. Vi hører om beboernes hverdag og i flere tilfælde også om deres tidligere liv. Vi følger personalet og hører om deres arbejde.

Som ergoterapeut har Helle Hammer Mortensen gennem sit arbejdsliv mødt og arbejdet med ældre på plejehjemmene, og de mennesker hun har mødt, har været hendes inspiration til Tænk at eje et ishus, som er 24 fortællinger om beboerne på et plejehjems 1. sal. Hun følger 15 beboere og de ansatte gennem et døgn og ser hverdagen og livet fra både beboernes, de pårørendes og plejepersonalets perspektiv. De 24 fortællinger er fiktion, men de er stærkt inspireret af hvert et livstykke bland både de beboere og de medarbejdere, Helle Hammer Mortensen
har lært at kende i sine år i plejesektoren.

 

 

 

Vi tror også du vil kunne li'…