Tempelridderen fra Nord

Forfatter: Michael Dalgaard

ISBN-nummer: 9788793958401

Udgivelsesdato: 18/03/2021

Tempelridderen fra Nord foregår i to tidsaldre. Både i Middelalderen og i vor tid, og der trækkes en historisk tråd fra Nickolas Gadens slægt blandt tempelridderne til nutidens forestillinger om tempelriddere og frimurere. Broderskabsordener har altid være omgærdet af mystik og konspiratoriske forestillinger, og i Tempelridderen fra Nord bliver der sat fokus på teorien om Illuminati, som en magtfuld skyggefaktor i europæisk politik, og deres mission om at begrænse befolkningens bevægelsesfrihed og overtage verdensherredømmet
Varenummer (SKU): 9788793958401 Kategorier: ,

249,95 kr.

Beskrivelse

De 13 mænd iførte sig deres tempelridderslag. Det var det velkendte, hvide slag med det røde kors. Mændene stillede sig i ring omkring en marmorsøjle på knap en meters højde, som stod midt i lokalet. På søjlen var placeret en skræmmende figur med horn i panden: Baphomet.

”Sofya visdom og styrke til vores orden,” sagde mændene og fortsatte med at hviske: ”Må det onde hurtigt tilkalde sig dem, som har fordømt os. Gud vil hævne os …”
Keith Langford er Engelsk konsul i København, men baghans fornemme ydre gemmer sig en mand med en ondplan om en ny verdensorden, som tvinger tempelridderne til at komme frem fra det skjul, de har levet under i flere hundrede år.
Nickolas Gaden lever et stille liv som guldsmed i København. Men Nicolas bærer på en arv og en hemmelighed. Han er efterkommer af en tempelridder, som kom til Danmark i 1200-tallet. Dette bringer både Nickolas og hans familie i fare, og snart er hans stille og diskrete liv vendt til kaos og død.

Vi tror også du vil kunne li'…