Vejrhaner, vejskilte og vindfløje på Møn

Forfatter: Michael Andersen

ISBN-nummer: 9788775741212

Udgivelsesdato: 13/06/2024

På min svogers gård sidder på taget af stalden en koprofil som vejrhane, for her havde man malkekvæg. På en anden gård er det et svin, der angiver vindensretning. Da jeg så en fisk i Stege, begyndte min interesse for, hvad der ellers kunne være, at spire.

Varenummer (SKU): 9788775741212 Kategorier: , ,

199,95 kr.

Bemærk at bogen først udkommer og sendes den 13. juni.

Beskrivelse

På min svogers gård sidder på taget af stalden en koprofil som vejrhane, for her havde man malkekvæg. På en anden gård er det et svin, der angiver vindensretning. Da jeg så en fisk i Stege, begyndte min interesse for, hvad der ellers kunne være, at spire. Jeg flyttede til Møn for nogle år siden og blev mere og mere betaget og overrasket, når jeg kom rundt. Her er så meget, der er godt for øjnene, en ro og en natur, der er godt for sjælen.

Som tilflytter ville jeg gerne lære øen bedre at kende, og da opstod idéen om at kombinere vejrhaner og lokalkendskab. Jeg ville tage rundt på alle tilgængelige veje på min knallert og fotografere, hvad jeg kunne finde af vejrhaner og vindfløje.
Det blev til ret mange flere, end jeg havde forestillet mig, og jeg har med garanti ikke fundet dem alle. Det ved jeg, for jeg bliver ved med at finde flere.

Vi tror også du vil kunne li'…