Bogbutik

Viser 1–10 af 320 resultater

Hurtig svartid

Levering 2-4 dage

Sikker shopping

previous arrow
Kærlighedssommeren
Kærlighedssommeren

De fleste, som kender til Hannah Arendt og Martin Heidegger, ved, at de havde en ’affære’, men de færreste er klar over, hvad der egentlig skete. Det får de at vide i denne duografi.

Stærkere samvær med højtlæsning
Stærkere samvær med højtlæsning

STÆRKERE SAMVÆR MED HØJTLÆSNING giver inspiration til samværet med tekster, billeder, oplæg til dialog og aktiviteter. I bogens efterord beskrives betydningen af højtlæsning og litteratur.

 

At rejse sig er at leve
At rejse sig er at leve

Jeg er forelsket i livet som gammel. Jeg kan nyde mit liv én gang til. Se det fra nakkesiden og forstørre øjeblikket. Mens tid er. Jeg er både gammelklog og bagklog, og jeg nægter at holde min livserfaring tilbage.

Det gode liv
Det gode liv

I DET GODE LIV beretter en forkælet dreng fra Nykøbing Morsfor sine børn og børnebørn om fyrrenes trygge og frie liv i en skøn lille provinsby. Tilværelsen prægedes for en del af den tyske besættelsesmagt, som de fleste efter bedste evne frejdigt generede.

Dørene
Dørene

DØRENE handler om to kvinder, som endelig mødes. Den ene, Celia, føler sig på toppen af livet, og den anden Maria, er havnet i en krise.

Ghettoister
Ghettoister

Ghettoister fortæller den rørende historie om en iranskflygtningefamilie i Danmark, fanget i en ventetid og usikkerhed, mens de håber på genforening med morens bror.

Mias stemme
Mias stemme

MIAS STEMME er en skildring af livet med en multihandicappet datter. Forfatteren fortæller indlevende og åbenhjertigt om sorgen, håbet, afmagten og ikke mindst vreden.

Martinus' filosofi kort fortalt
Martinus' filosofi kort fortalt

Denne bog er en kortfattet beskrivelse af det verdensbillede, som den danske forfatter Martinus (1890-1981) beskrev i en omfattende litteratur.

Moe og træernes hemmelighed
Moe og træernes hemmelighed

Da Moe en aften får overrakt en ganske særlig bog af sin gode ven, professor Lövfall, bliver det starten på en række mystiske og fantastiske hændelser, der fører Moe ind i træernes hemmelige verden.

Sprogblomster
Sprogblomster

Sprogblomster er en samling digte, der kredser specielt om emner som tiden, naturen, livet og dagens gang, barndommen, kærligheden, og om at skriften kan fungere som et værn mod tomheden, frygten og angsten og udgøre et middel til at få ro og orden på tankerne.

next arrow

Nyeste udgivelser

Alle udgivelser

Fremragende

TrustScore 4,5 ud af 5
baseret på mere end 35 anmeldelser