Bogbutik

Viser 1–10 af 230 resultater

Hurtig svartid

Levering 2-4 dage

Sikker shopping

previous arrow
Parforholdets magi
Parforholdets magi

Hvordan skaber man magi i parforholdet? Og hvorfor er det, at det gode parforhold har magisk potentiale - ikke mindst for parrets børn?

Sig mig, er det din onkel der er død
Sig mig, er det din onkel der er død

Sig mig, er det din onkel der er død er en bog om at miste. Tag med på en rejse fra den dybeste frygt til healing, styrke og kærlighed.

Biografturen som fjerner fobier
Biografturen som fjerner fobier

Hvordan slipper man af med traumer og fobier? Her er en simpel metode!

Jul i det gamle røde hus
Jul i det gamle røde hus

Jul i det gamle røde hus er en hyggelig julekalenderhistorie med et nyt spændende kapitel til hver dag i december.

Sproget i hjernen
Sproget i hjernen

Sproget i hjernen er en introduktion til de mange processer, vores hjerne skal igennem, fra en tanke opstår, til vi får udtrykt den i ord.

Tænk at eje et ishus
Tænk at eje et ishus

Med Tænk at eje et ishus − Fortællinger fra et plejehjem tages læserne med på besøg i lejlighederne hos de femten beboere på plejehjemmets førstesal. Vi følger livet i løbet af et døgn og møder de mennesker, som bor bag dørene.

Annika har diabetes
Annika har diabetes

Annika er fem år og har diabetes. I bogen forklares det for børnehavebørn, hvorfor man får diabetes, hvilke symptomer man bemærker, hvilken behandling man kan få, og hvilke følelser det kan give at få en sygdom som diabetes.

Om grå og andre adjektiver
Om grå og andre adjektiver

Om grå og andre adjektiver rummer filosofiske refleksioner over menneskets udvikling fra ung og uerfaren til ældre og vis. Forudsætningen for denne udvikling findes i erkendelsen.

De 29 spejle
De 29 spejle

De 29 spejle er en teknologikritisk science fiction-roman om Lene og Lennert, der køber et spejl, der åbner op til en helt anden virkelighed.

LIV
LIV

Digte og tekster som strejf af lys på Liv i mange facetter. Erfaret i et langt menneskeliv og udtrykt i glæde, taknemmelighed, kærlighed … og glæde.

next arrow

Nyeste udgivelser

Alle udgivelser

Fremragende

TrustScore 4,5 ud af 5
baseret på mere end 35 anmeldelser