Finn Ehlers er forfatter hos Skriveforlaget
Finn Ehlers er forfatter hos Skriveforlaget

Finn Ehlers

Om Finn Ehlers

Finn Ehlers blev allerede som barn interesseret i naturvidenskab og teknologi. Han blev også ulveunge og erhvervede sig tidligt aliaset 'Digtende flagermus'. Skolegang og uddannelse førte til en ingeniøruddannelse med fokus på praktisk anvendelse af matematik. Dette førte videre til professionelt arbejde med IT-udvikling og kvalitetskontrol af IT-systemer med en afstikker til statistisk analyse på Herlev Sygehus. Andre job drejede sig om optimering af klimamodeller på Niels Bohr Instituttet og datakommunikation på Danmarks Meteorologiske Institut. Desuden har han også udført IT-opgaver i private firmaer. Forfatteren har en særlig interesse for filosofi og skyggesiderne ved teknologi. Har tidligere udgivet: de 29 spejle, Finn Ehlers, Skriveforlaget (2022) og Arilds slægtninge, Skriveforlaget (2022). Det er tanken med mine science fiction romaner, at de skal være morsomme bud på fremtidige scenarier, der aldrig kommer til at ske. Samtidig skulle det gerne være morsomme historier.

Finn Ehlers har udgivet følgende bøger:

Arilds slægtninge

Arilds slægtninge er en krøllet og anderledes krimi om et mysterium, to videnskabsmænd, en bunke neandertalere og kunsten at kunne sine primtal.

Udgivelsesdato: 22-11-2022

ISBN-nummer: 9788794382106

Køb her

De 29 spejle

De 29 spejle er en teknologikritisk science fiction-roman om Lene og Lennert, der køber et spejl, der åbner op til en helt anden virkelighed.

Udgivelsesdato: 20-06-2022

ISBN-nummer: 9788794294515

Køb her
Pressemateriale: Pressetekst_De 29 spejle.
Pressemateriale: Pressetekst_Arilds slægtninge.