Forfattervejen

En udgivelsesproces kan være en uoverskuelig størrelse at stå over for. Vi på Skriveforlaget støtter og rådgiver dig på din vej til at blive forfatter − fra du får en idé til en bog, til du står med et fysisk eksemplar i hånden og er klar til at markedsføre den. Vejen derhen kan være snørklet og fuld af blindgyder og omveje, ligesom du kan ændre kurs mange gange undervejs. Uanset ruten vil der være forskellige faser, du skal igennem. Læs om dem og det, vi kan hjælpe dig med herunder.

Skrivefasen

Kan jeg blive forfatter?
Går du og overvejer, om du kan blive forfatter? Eller er du der, hvor du gerne vil udvikle dit forfatterskab? Så er forfatterfællesskabet Uniteandwrite noget for dig. På Uniteandwrite kan du arbejde med dine idéer til bøger, uploade dit igangværende bogprojekt og få feedback fra andre forfattere, læsere og forlag. Find betalæsere, deltag i on- og offline skrivekurser, lav skriveøvelser, læs brugbare og inspirerende artikler og lær branchen at kende indefra. Månedens fem bedste manuskripter stemmes ind på Editor’s Desk, hvor vores redaktører giver professionel redaktionel feedback.

Tag næste skridt i din karriere som forfatter. Bliv en del af fællesskabet!

Velkommen til Uniteandwrite

 

Kan jeg få hjælp til mit manuskript?
Er du så langt i din skriveproces, at du har et godt greb om plot, karakterer og struktur, så kan vi anbefale, at du får en redaktør til at se på dit manuskript.

Du kan bruge din redaktør til alt fra en delvurdering til et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt. Vi har redaktører med både erfaring og indsigt i digte, skønlitteratur (både romaner og noveller), børnelitteratur samt selvhjælps- og fagbøger.

Læs om manuskripthjælp

 

Hvornår er jeg klar til at udgive min bog?
Før du kontakter et forlag med udgivelse for øje, skal dit manuskript være så færdigt som muligt. Det vil sige, at det skal være korrekturlæst, så det fremstår uden grammatiske fejl samt stave- og slåfejl. Skriveforlaget tilbyder korrekturlæsning, så dit manuskript bliver så fejlfrit som muligt.

Læs om korrektur

 

Udgivelsesfasen

Når du er så langt på din rejse, at du er klar til at udgive din bog, skal du finde det forlag, du gerne vil samarbejde med om udgivelsen. På Skriveforlaget kan du være så lidt eller meget involveret i processen, som du har lyst og økonomi til. Du kan blive medudgiver eller selvudgiver på dit eget forlag, eller du kan udgive dine erindringer som en privat bog til familie og venner. Har du skrevet en bog om dit firmas historie, kan vi også sørge for, den bliver en del af din virksomheds brand. Kort sagt kan vi hjælpe dig med alt det praktiske, der skal til for at få din bog udgivet uanset type af udgivelse. Læs om dine udgivelsesmuligheder

Pr- og marketingfasen

Du har skrevet en bog, fordi du har noget på hjerte, noget, der skal ud til din målgruppe. Derfor er det essentielt, at den bliver markedsført effektivt, så den bliver synlig for dine læsere. Når din bog er sendt til tryk, lægger vi sammen en pr- og markedsføringsplan.

Læs om vores Pr-pakker