Layout af din bog

Layout af din bog fra inderst til yderst

 

Du kan have skrevet en nok så god bog, men hvis den ikke har en fængende forside, en appetitvækkende bagsidetekst og en professionel opsætning af indholdet, kan du være ret sikker på, at dine potentielle læsere end ikke når at bladre op på side et. Vi klarer derfor layout af din bog fra inderst til yderst. Se detaljer og priser på listen herunder.

 

Type

Pris

Tekstbog (Fx roman)
Opsætning af 300 sider
Design af standardomslag
Fremstilling af e-bog
7.495,−
1.995,−
1.995,−
Illustreret bog (Fx fag- og debatbog m. billeder, figurer og modeller)
Opsætning af 200 sider
Billedbehandling af færdige illustrationer pr- illustration
Design af standardomslag
Fremstilling af e-bog
9.995,−
50,−
1.995,−
2.495,−
Børnebilledbog
Opsætning af op til 48 sider
Billedbehandling af færdige illustrationer pr. stk.
Design af omslag på baggrund af eksisterende illustration
Fremstilling af e-bog
9.995,−
50,−
1.995,−
2.495,−
Lyrik
Opsætning af 100 sider
Design af omslag på baggrund af eksisterende illustration
Fremstilling af e-bog
9.995,−
1.995,−
2.495,−
Omslag
Design af standardomslag på baggrund af eksisterende illustration
Design af kompliceret grafisk omslag
Design af illustreret omslag med unikamateriale
1.995,−
4.995,−
7.495,−
OBS:
Forfatteren forventes at stå for udarbejdelse af indeks/register. Hvis du ønsker et interaktivt indeks, skal du oprette indeksord i Word. Konvertering af interaktivt register til opsætningsprogrammet afregnes til timepris. Billedredaktion afregnes til timepris. Dette vil blandt andet sige arbejde med at finde højopløseligt billedmateriale, som egner sig til professionelt tryk; at opsøge rettighedshavere og at forhandle pris og afklare betingelser for brug af billedmateriale. Billedbehandling af færdige illustrationer: 65,− per illustration eksklusive moms. Illustrationsarbejde, herunder fremstilling af figurer, modeller og andet unikt materiale afregnes til timepris. Rentegning og andet arbejde med at ændre originalfiler afregnes til timepris. Grafisk design af forlagslogo, håndtegning af titeltypografi afregnes til timepris.

Gratis grundvurdering af dit manuskript

Send os dit manuskript sammen med en synopsisskabelon til , så hører du fra os inden for få dage. Du bliver inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig, om selvudgivelse er det rette for dig, eller om en af vores andre udgivelsesmuligheder passer dig bedre.

Download

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: