Manuskripthjælp

Skriveforlaget tilbyder manuskripthjælp og redaktionel støtte til din bog

Vi tilbyder manuskripthjælp og redaktionel støtte, uanset hvor du er i skriveprocessen.

I samarbejde med forfatterfællesskabet Uniteandwrite har vi et team af professionelle redaktører, så vi altid kan finde ham eller hende, der er bedst egnet til netop dit manuskript. Du kan bruge din redaktør til alt fra en delvurdering til et egentligt redaktørsamarbejde, hvor hele dit manuskript redigeres, til det fremstår optimalt.

Delvurdering
Du sender os et par kapitler (op til 10.000 ord) samt en synopsis (download en synopsisskabelon via linket til højre). Derefter udarbejder din redaktør en grundig skriftlig feedback om, hvad der virker og ikke virker, og samtidig giver redaktøren dig gode råd til at komme videre i skriveprocessen.

Fuld vurdering
Din redaktør læser hele dit manuskript og giver en grundig feedback af alle bogens elementer fra plot, dialoger, sprog, personer, opbygning og så videre. Du får også vejledning i, hvordan du arbejder videre ud fra redaktørens feedback, som du får på skrift.

Onlinesparring med en professionel redaktør
Savner du en professionel at sparre med omkring dit manuskript – uanset om det er skøn- eller faglitteratur – har du muligheden for at få sin helt egen onlineredaktør i 30 minutter ad gangen.

Redaktørsamarbejde
Næsten alle forfattere, der bliver udgivet på traditionelle forlag, har en redaktør tilknyttet. Med respekt for forfatterens arbejde er en redaktørs fornemste opgave at optimere det manuskript, forfatteren har skrevet – og gøre det i tæt samarbejde med forfatteren. Vi tilbyder dig en professionel redaktør, som gør netop det. Kemi mellem forfatter og redaktør er en væsentlig forudsætning for et godt samarbejde, så vi lægger os i selen for at finde den rette redaktør til netop dit manuskript. Og når det er gjort, giver redaktøren sit skøn på, hvor mange timer han eller hun skal bruge på at redigere dit manuskript, så derfor vil prisen for en redaktør altid afhænge af omfanget af redaktionsarbejdet.

Information og priser
Herunder kan du se priser på vores redaktionelles services. Du køber den service, du har brug for, ved at kontakte os eller ved at gå ind i Forfatterservices på Uniteandwrite.

 

Service

Pris

Manuskripthjælp – delvurdering   3.495,-
Manuskripthjælp – fuldvurdering
Op til 40.000 ord   5.995,-
Op til 50.000 ord   6.495,-
Op til 60.000 ord   6.995,-
Op til 70.000 ord   7.495,-
Op til 80.000 ord   7.995,-
Op til 90.000 ord   8.495,-
Op til 100.000 ord   8.995,-
Merpris per 10.000 ord over 100.000 ord 495,-
Redaktørsamarbejde* (timepris).
Ved større projekter aftaler vi en fast pris
     950,-

* En redaktion er ikke det samme som en korrektur. En korrektur er retning af stavefejl, grammatiske fejl og kongruens. En redaktion er en fuldkommen gennembearbejdning af dit manuskript. Her er fokus udover sproget på den overordnede handling, dine personer, dit plot samt optimering af dialog og beskrivelser, så du til sidst står med en helstøbt bog. Prisen på en redaktion varierer meget i forhold til bogens længde og omfanget af redaktionen. Vi kan give dig en fast pris, når vi har skimmet et par kapitler, men en redaktør når i gennemsnit fire sider på en time. Er manuskriptet tæt på perfektion, kan man måske nå 6-8 sider, og er der mange rettelser, kan det være helt ned til to sider på en time. En fagbog tager ofte længere tid end et skønlitterært værk.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: