Markedsføring af din bog

Til dig der har brug for assistance til at få din bog helt ud til læseren

Ud over PR-aktiviteter og opslag på de sociale medier, kan markedsføring og målrettede salgsindsatser have interesse, når du har udgivet din bog. Budgetterne for salgs- og marketingkampagner kan have mange størrelser, men for relativt få penge er det muligt at lave både flotte og professionelle annoncer på Facebook og Instagram.

Hertil er boghandlerne en af de vigtigste salgskanaler, og nogle (lokale) boghandlere er særligt relevante for dig. Boghandlerne ved ikke nødvendigvis, at din bog er udkommet, med mindre de selv har opsøgt informationen. Det er vigtigt for dig, at de får denne information, og det hjælper vi dig med.

Med vores markedsføringspakke får du en salgsindsats, som er målrettet direkte mod boghandlere og læsere.

Pris 7.995,- inkl. moms

Markedsføringspakken indeholder:

  • Omtale af din bog i Skriveforlagets nyhedsmail, som sendes til landets boghandlere
  • Annoncering for din bog på Facebook og Instagram. Annoncerne rettes mod boglæsere, folk med interesse i litteratur og evt. folk med særlig interesse for det emne du behandler i din bog.
  • Der oprettes en annonce til det den relevante målgruppe og annoncen køres på Skriveforlagets konto med et budget på 500,- kr.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: