Virksomhedshistorie

Det ultimative visitkort

Udgiv din virksomhedshistorie på Skriveforlaget

Søger du det det ultimative visitkort til din virksomhed – så bør du overveje at udgive en bog om virksomhedens historie. Det kan være en fantastisk proces at dykke ned i en virksomheds annaler og få historien fortalt på en professionel og velskrevet måde. Desuden er det oplagt at krydre en bog med gamle fotos, tidligere brochurer, sjove reklameindslag og alt det andet visuelle, der er med til at fortælle et firmas historie, men som ofte er i fare for at gå i glemmebogen.

Hvorfor skal du udgive en virksomhedshistorie

Som nævnt ovenfor er en bog om en virksomheds historie det ultimative visitkort og samtidig den perfekte gave til kunder og samarbejdspartnere. Det vil også være oplagt at forære den til virksomhedens ansatte, som vil have glæde af at læse om arbejdspladsens historie. Det har potentiale til at skabe en stolthed og tilknytning til virksomheden, som smitter af på en medarbejderens fortælling om sin arbejdsplads.

En flot bog vil kunne ligge fremme og være en både interessant og appetitvækkende reklame for virksomheden. Hvis din virksomhedshistorie bliver fortalt på den rette måde og sat lækkert op, er det ganske givet, at læseren vil huske alt det, dit firma står for, i lang, lang tid fremover. Begge dele kan vi på Skriveforlaget hjælpe med.

Fortæl din historie til en ghostwriter

Hvis du ikke selv har mod på at kaste dig ud i at forfatte din virksomheds historie, kan vi hjælpe dig. Du fortæller, og vi skriver historien for dig som ghostwriters. Som du formentlig ved, er en ghostwriter en, der er hyret til at forfatte tekst i en andens navn. En ghostwriter mestrer ikke altid samtlige genrer, så det er vigtigt at få fat i en, der har den viden og de færdigheder, der skal til for at få din virksomheds historie til at skinne igennem.

Skriveforlaget samarbejder med professionelle ghostwriters med speciale i at skrive virksomhedshistorier. Ved at hyre en professionel sikrer du dig, at bogen ender ud med at blive en skarp og velfortalt fortælling, hvor det er firmaets højdepunkter, de sjove anekdoter og virksomhedskulturen, der er fokus på.

Indhold, layout og tryk

Skriveforlagets grafikere kan stå for opsætning af bogen i tæt samarbejde med dig, så vi sikrer os, at bogen bliver en integreret del af din virksomheds visuelle profil.

Vi klarer desuden:

  • indskanning af billeder
  • billedbehandling
  • rådgivning om valg af indbinding
  • rådgivning om valg af trykkeri

Finansiering og konkurrencedygtige priser

Prisen for at udgive en virksomhedshistorie er afhængig af mange faktorer, fra prisen på at få den skrevet til opsætning, antal eksemplarer og bogens kvalitet. Du er altid velkommen til en uforpligtende snak med os om mulighederne, og bagefter giver vi et tilbud, der med garanti er yderst konkurrencedygtigt i forhold til, hvad for eksempel et reklamebureau skal have for en lignende opgave.

Rettigheder og royalty ved udgivelse af en virksomhedshistorie

Udgivelse af en virksomhedshistorie er en privatudgivelse, og som ordet afslører, er bogen privat og dermed ejet af dig selv eller din virksomhed. Du har rettighederne til dine bøger, og du får derfor ikke udbetalt royalty fra Skriveforlaget. En privatudgivelse opfylder ikke de krav, der skal til for at blive solgt i en boghandel og til biblioteker, og der er derfor heller ingen indtjening forbundet med at udgive bogen.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: