Webinarer

Bliv (endnu) bedre til at skrive skønlitteratur

 

Skriveforlaget inviterer alle skønlitterære forfattere til gratis webinarer med fokus på en række centrale skrivetekniske temaer. I foråret har vi afholdt fire webinarer, som du finder optagelserne af herunder.

Vi planlægger en ny webinarrække i efteråret 2023. Følg med her på siden og på vores sociale medier for nyt om emner og datoer.

 

Gratis deltagelse

Det er gratis at deltage i webinarerne, som cirka varer 45 minutter med mulighed for at stille spørgsmål.

 

Oplægsholder

Webinarerne præsenteres af Eva Götzsche, der har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger. Hun grundlagde forlaget Egolibris i 2013 og overtog Skriveforlaget i 2015 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet.

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen og udvikler i øjeblikket også Edison, som er en AI-redaktør, der skal hjælpe forfattere med at forbedre og forfine deres manuskripter inden udgivelse.

 

Emner

Vi planlægger flere webinarer inden for emner relateret til at skrive skønlitteratur. Du kan se de emner, der allerede er planlagt, på listen herover. Der kommer løbende nye til, så hold øje her på siden og på vores sociale medier.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket ud for hver afholdelse herover. Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig Skriveforlagets nyhedsbrev – max to om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen via linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at skrive til os på info@skriveforlaget.dk.

 

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse. Til gengæld får du en masse god viden med dig – helt gratis. Du får samtidig mulighed for at møde andre skrivelystne, som du måske kan netværke med efterfølgende.

Tidligere afholdte webinarer

Den 23. maj 2023 har vi afholdt webinaret: Lær at skrive af de bedste om at blive inspireret af litteraturens store mestre. De store forfattere er hver især kendt for deres litterære kneb og kvaliteter, og vi ser på et udvalg af dem.

Den 25. april 2023 har vi afholdt webinaret: Byg en god karakter, som inspirerer og giver gode værktøjer til, hvordan man skaber gode karakterer i sin fortælling. For at skønlitteratur skal blive spændende, skal karaktererne være troværdige, have kant og noget på hjerte, og så er den stærke karakter afgørende for historien.

Den 28. marts 2023 har vi afholdt webinaret: Skriv en god dialog, som selvfølgelig handler om at skrive en god dialog – det er nemlig ikke bare det samme som at gengive en samtale – den gode dialog kan meget mere end det. Det er sværere, end man tror. Se optagelsen herunder.

Den 14. marts 2023 har vi afholdt webinaret: Showing vs. telling, som handler om, hvordan du fortæller i billeder og taler til sanserne, når du skriver. Se optagelsen herunder.

Den 19. juni 2019 afholdt vi et webinar om, hvordan du gør dit manuskript klar til de kritiske redaktørøjne hos dit foretrukne forlag og øger dine chancer for at få din bog udgivet.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: