Webinarer

Bliv (endnu) bedre til at skrive skønlitteratur

Skriveforlaget inviterer alle skønlitterære forfattere til et spændende webinarforløb, hvor vi sætter fokus på en række centrale skrivetekniske temaer:

14. marts 2023 kl. 19.00: Showing vs. telling

En god læseoplevelse danner billeder i hovedet på læseren. Lær hvordan du fortæller i billeder og taler til sanserne, når du skriver.

Webinaret er afholdt, og en optagelse vil blive tilgængelig snarest.

 

28. marts 2023 kl. 19.00: Skriv en god dialog

At skrive en god dialog er sværere, end man tror. At skrive den gode dialog er ikke blot at gengive en samtale – den gode dialog kan meget mere end det.

Tilmelding til Skriv en god dialog den 28. marts 2023

 

25. april 2023 kl. 19.00: Byg en stærk karakter

For at skønlitteratur skal blive spændende, skal karaktererne være troværdige, have kant og noget på hjerte, og så er den stærke karakter afgørende for historien.

Tilmelding til Byg en stærk karakter den 25. april 2023

 

23. maj 2023 kl. 19.00: Lær af de bedste

Bliv inspireret af litteraturens store mestre. De store forfattere er hver især kendt for deres litterære kneb og kvaliteter, og vi ser på et udvalg af dem.

Tilmelding til Lær af de bedste den 23. maj 2023

 

Gratis deltagelse

Det er gratis at deltage i webinarerne, som cirka varer 45 minutter med mulighed for at stille spørgsmål.

 

Oplægsholder

Webinarerne præsenteres af Eva Götzsche, der har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger. Hun grundlagde forlaget Egolibris i 2013 og overtog Skriveforlaget i 2015 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet.

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen og udvikler i øjeblikket også Edison, som er en AI-redaktør, der skal hjælpe forfattere med at forbedre og forfine deres manuskripter inden udgivelse.

 

Emner

Vi planlægger flere webinarer inden for emner relateret til at skrive skønlitteratur. Du kan se de emner, der allerede er planlagt, på listen herover. Der kommer løbende nye til, så hold øje her på siden og på vores sociale medier.

 

Tilmelding

Du tilmelder dig via linket ud for hver afholdelse herover. Når du tilmelder dig webinaret, tilmelder du dig samtidig Skriveforlagets nyhedsbrev – max to om måneden. Du kan altid afmelde dig nyhedsbrevet igen via linket i bunden af hvert nyhedsbrev eller ved at skrive til os på info@skriveforlaget.dk.

 

Niveau

Webinaret er ikke et kursus eller en uddannelse, og du får ikke et bevis for din deltagelse. Til gengæld får du en masse god viden med dig – helt gratis. Du får samtidig mulighed for at møde andre skrivelystne, som du måske kan netværke med efterfølgende.

Tidligere afholdte webinarer

Den 14. marts 2023 har vi afholdt webinaret: Showing vs. telling, som handler om, hvordan du fortæller i billeder og taler til sanserne, når du skriver. Se optagelsen herunder.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: