Om os

Skriveforlaget blev stiftet i 2008, og i 2016 blev det opkøbt af forlaget EgoLibris, der er et traditionelt forlag i Allerød. Vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne selv- og medudgiverforlag. Modellen med Eget forlag, hvor du som forfatter selv ejer dine bøger, kom til i 2018. Forlagshuset omfatter desuden uniteandwrite, der er et unikt forfatterfællesskab, hvor du kan søge viden om det at skrive en bog og få hjælp til at komme videre på din forfatterrejse.

Christian Sand

Forlægger

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Mikael Strøm Eriksen

Forlægger

Mikael grundlagde Skriveforlaget i 2008. Han er selv forfatter og har skrevet flere romaner og en novellesamling. Desuden har han været medforfatter til flere selvhjælpsbøger. Siden 2005 har Mikael Strøm Eriksen arbejdet som forlægger, freelancejournalist, boganmelder, manuskriptvejleder, foredragsholder, underviser på skrivekurser, korrekturlæser, webdesigner med mere.

Jan Bagge-Nielsen

Redaktør og korrekturlæser

Jan er en passioneret litteraturnørd, hvis hjerte banker for sprog og fortællinger. Han har slugt alt fra krimier til fantasy, siden han lærte at læse, og har i de seneste år brugt en stor del af sit liv og sin tid på at studere litteraturhistorie, -analyse og sprog. Jan har været en del af Skriveforlaget og forlaget EgoLibris siden 2017, og han har bred erfaring med forskellige genrer inden for faglitteratur og skønlitteratur både fra sin tid på studiet og professionelt. Jan er også daglig leder af forfatterfællesskabet Uniteandwrite.

Signe Borup

Pr-medarbejder

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Heidi Olesen

Koordinator

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som projektleder. Derudover løser Heidi opgaver som både redaktør og SoMe-ansvarlig. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Silja Kiel Røed

Webredaktør og korrekturlæser

Silja er en detaljenørd med teknisk flair og interesse for det skrevne sprog. Hun er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og er vild med at jonglere med ordene, så de tager sig bedst ud på web. Udover at tage sig af hjemmesiden løser Silja opgaver inden for online markedsføring, SoMe og korrektur. Hun har været tilknyttet Skriveforlaget og EgoLibris siden 2020.

Louise Langhoff Koch

Salgsansvarlig

Louise har arbejdet med salg, redaktion og udvikling på forlag i næsten 20 år. Hun ved alt om salgskanaler og interesserer sig for muligheder og udvikling − alt det der rører sig, og de bøger vi lige mangler. Og så elsker hun at få den helt rigtige bog ud over rampen. Oprindeligt er hun cand.mag. i litteraturvidenskab, men hun er også forfatter, bogudvikler, redaktør og oversætter.

Rosa Hein-Rasmussen

Studentermedhjælper

Rosa er Skriveforlagets studentermedhjælper og går til daglig i 1.g. på Ordrup Gymnasium. Udover at være forlagets blæksprutte er hun meget social og vild med at være kreativ. Rosa har altid haft en passion for dans, og hun elsker at læse. Dansk er favoritfaget på gymnasiet, og her bruger hun sin kreativitet, når hun blandt andet skriver noveller.

Eva Götzsche

Direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Her finder du os

Skriveforlaget har kontor- og mødefaciliteter i Allerød . Sammen med forlaget EgoLibris har vi til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.