Om os

Skriveforlaget blev stiftet i 2008, og i 2016 blev det opkøbt af forlaget EgoLibris, der er et traditionelt forlag i Allerød. Vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne selv- og medudgiverforlag. Modellen med Eget forlag, hvor du som forfatter selv ejer dine bøger, kom til i 2018. Forlagshuset omfatter desuden uniteandwrite, der er et unikt forfatterfællesskab, hvor du kan søge viden om det at skrive en bog og få hjælp til at komme videre på din forfatterrejse.

Christian Sand

Projektleder, seniorredaktør og grafisk designer

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Emil Christensen

Redaktør

Emil er danskstuderende og har stor interesse for litteratur og sprog. Han er udgivet digter og har gået på flere forskellige skrive- og forfatterskoler. Han er primært ansvarlig for indledende vurdering af manuskripter og er vild med at læse næsten al slags litteratur.

Signe Borup

Pr- og marketingansvarlig

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, pr og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Camilla Legaard Jacobsen

Pr-medarbejder

Camilla er uddannet Cand.mag. i engelsk og har en stor passion for litteratur og sprog − dansk såvel som engelsk. Hun brænder for formidlingen af det skrevne ord og bruger sin viden til at håndtere pr og markedsføring af bøger og forfattere for EgoLibris og Skriveforlaget.

Heidi Wendelboe

Koordinator

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som forlagets koordinator, hvor hun jonglerer med alt fra planlægning af udgivelser til fakturering, kundeservice, PR, salg, markedsføring og meget andet. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Silja Kiel Røed

Webredaktør og marketingmedarbejder

Silja er en detaljenørd med teknisk flair og interesse for det skrevne sprog. Hun er uddannet cand.ling.merc i virksomhedskommunikation og er vild med at jonglere med ordene, så de tager sig bedst ud på web. Udover at tage sig af hjemmesiden løser Silja opgaver inden for online markedsføring, SoMe og korrektur. Hun har været tilknyttet Skriveforlaget og EgoLibris siden 2020.

Emma Riise

Studentermedhjælper

Emma går på gymnasiet og har bioteknologi, fysik og matematik på højniveau. Hun har stor interesse inden for det meste litteratur, og ved siden at skolen rider hun dressur på konkurrenceplan. Hos Skriveforlaget og EgoLibris har hun været studentermedhjælper siden 2022 og hjælper til, hvor der er brug for det.

Eva Götzsche

Kreativ direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Thomas Einfeldt

Administrerende direktør

Thomas har i mange år arbejdet med forretningsudvikling og finansiering af teknologivirksomheder. Blandt andet har han bistået Eva med udviklingen af Egolibris’ digitale tjenester og forretningsmodeller. Thomas tiltrådte som forlagets administrerende direktør i 2022.

Her finder du os

Skriveforlaget har kontor- og mødefaciliteter i Allerød . Sammen med forlaget EgoLibris har vi til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Desuden har vi en projektleder i Skanderborg, hvis du foretrækker et forlagsmøde et sted i det jyske.