Om os

Skriveforlaget blev stiftet i 2008, og i 2016 blev det opkøbt af forlaget EgoLibris, der er et traditionelt forlag i Allerød. Vi har bibeholdt Skriveforlagets stærke profil og er i dag Danmarks mest erfarne selv- og medudgiverforlag. Modellen med Eget forlag, hvor du som forfatter selv ejer dine bøger, kom til i 2018. Forlagshuset omfatter desuden uniteandwrite, der er et unikt forfatterfællesskab, hvor du kan søge viden om det at skrive en bog og få hjælp til at komme videre på din forfatterrejse.

Christian Sand

Christian Sand

Projektleder, seniorredaktør og grafisk designer

Christian er uddannet cand.mag. i litteratur med speciale i arkaisk græsk lyrik. Han har 17 års erfaring fra forlagsbranchen som redaktør, grafisk designer og digital produktionsleder. Foruden selv at skrive har Christian oversat 125 titler fra engelsk, svensk og norsk.

Signe Borup

PR- og marketingansvarlig

Signe elsker at markedsføre og sælge bøger. Rigtig brug af presse og sociale medier i formidlingsarbejdet skal skabe synlighed om både forfatter og bøger, så læserne får kendskab til de gode oplevelser, der gemmer sig i dem. Som cand.mag i medievidenskab og sociologi – og gennem mange års arbejde med kommunikation, PR og salg – har hun oparbejdet viden om brug af online- og offline-medier som formidlingskanaler rettet mod forskellige typer af målgrupper.

Emil Andersen

Emil Andersen

Redaktør og PR-medarbejder

Med en baggrund som statskundskaber koblet med en god kommunikativ erfaring besidder Emil rollen som redaktør og PR-medarbejder for Skriveforlaget. Emil er begejstret for den litteratur, hvor lyrik og prosa blandes mest muligt. Han har været ansat på forlaget siden 2023.

Heidi Wendelboe

Heidi Wendelboe

Koordinator

Heidi er en meget ivrig læser og har en forkærlighed for litteratur og sprog. Heidi læser gerne på andre sprog, og helst mange forskellige genrer. Hun elsker også struktur og planlægning og har derfor overblikket som forlagets koordinator, hvor hun jonglerer med alt fra planlægning af udgivelser til fakturering, kundeservice, PR, salg, markedsføring og meget andet. Hun har været hos Skriveforlaget og EgoLibris siden 2018.

Eva Götzsche

Administrerende og kreativ direktør

Eva er en innovativ sjæl i forlagsbranchen. Hun grundlagde forlaget EgoLibris i 2013 med den grundtanke, at forlaget skal kunne rumme alt fra den spæde forfatterspire til bestsellerforfattere – og at der er behov for, at nye og talentfulde forfattere skal have en langt større mulighed for at blive spottet, udviklet og udgivet. Eva har redigeret utallige bøger over årene og er medforfatter og ghostwriter på flere bøger.

Her finder du os

Skriveforlaget har kontor- og mødefaciliteter i Allerød . Sammen med forlaget EgoLibris har vi til huse på en flot, trelænget gård i smukke naturomgivelser.

Desuden har vi en projektleder i Skanderborg, hvis du foretrækker et forlagsmøde et sted i det jyske.