SoMe-hjælp

Til dig der har brug for assistance til at promovere din bog på de sociale medier.

Facebook og Instagram tilbyder en fantastisk mulighed for at gøre opmærksom på din bog og dit forfatterskab. Det er let tilgængelige medier, hvor alle kan komme til orde uden at have et kæmpe marketingbudget eller et stort netværk i mediebranchen. Hertil er folk på både Facebook og Instagram vante til at bruge medierne, når de leder efter nye bøger at fordybe sig i, og alt i alt er de gode kanaler at bruge, når din bog udkommer.

Måske er du ikke fortrolig med at bruge medierne, lave og lægge opslag op og få en forfatterside til at fremstå flot og professionelt, og det kan være vanskeligt at komme i gang uden vejledning eller sparring.

Med vores SoMe-hjælpepakke stiller vi vores viden og erfaring med de sociale medier til rådighed og hjælper dig fra start.

Pris: 5.500,- inkl. moms

SoMe-hjælpen dækker fem timers konsulenthjælp og passer til alle typer af bøger.

Ud fra en dialog med konsulenten finder I sammen ud af, hvad du har behov for, for at komme godt i gang. Det kan for eksempel være:

  • Opstart/tilpasning af din Facebook- og Instagram-profil/virksomhedsside
  • Udarbejdelse af SoMe-kalender med forslag til opslag før, under og efter din bogudgivelse
  • Udarbejdelse af opslag
  • Rådgivning om brug af tekst og billeder
  • Rådgivning om likes, følgere, hashtags og rækkevidde

Herudover får du vores liste med idéer til posts.

Ønsker du yderligere hjælp ud over de fem timer, kan du tilkøbe timer à 800,- kr.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: