Ghostwriting

Ghostwriting af din bog gennem Skriveforlaget

Sidder du inde med en masse viden og information, som du ønsker at formidle i bogform? Eller har du blot en brandgod idé, som du gerne vil konvertere til en bog? Og er din udfordring, at du ikke selv kan skrive en linje – eller har du bare ikke tid til det? Så lad os hjælpe dig med ghostwriting.

Med en ghostwriter fra Skriveforlaget får du en professionel forfatter, der skriver din bog for dig. Når bogen udkommer, er det dog naturligvis dig, som står opført som forfatter. Faktisk bliver mange bøger skrevet via en ghostwriter, så der er ikke noget odiøst i, at det er en anden, som får dine ord og idéer ned på papir.

En ghostwriting inkluderer:  

  • Indledende møde, hvor vi sammen definerer dit projekt og dine behov og planlægger det videre forløb
  • Skrivning af manuskript på 40-50 Word-sider (= cirka 80-100 bogsider) i lille pakke – eller 80-100 Word-sider (= cirka 160-200 bogsider) i stor pakke*. Skrivning inkluderer, at din ghostwriter mødes med dig, interviewer dig eller relevante personer, strukturerer manuskriptet og udarbejder synopsis og indholdsfortegnelse.
  • Løbende gennemgang med dig af manuskriptet, efterhånden som det bliver skrevet, og tilpasning i forhold til dine ønsker
  • Afsluttende klargøring af manuskript til eventuel slutredaktion og/eller slutkorrektur

Ghostwriting (lille pakke): 93.750 kroner inkl. moms

Ghostwriting (stor pakke): 187.500 kroner inkl. moms

*Da ikke to bogprojekter er ens, er der ofte en del individuelle faktorer, der gør sig gældende i hvert enkelt ghostwriting-projekt, og vores pakkepriser skal derfor ses som priseksempler på, hvad det koster at få ghostwritet en bog. Efter det indledende møde vil du derfor altid modtage et konkret og individuelt tilpasset tilbud på skrivning af netop din bog.

Da vi er et medudgiverforlag, kan du naturligvis vælge at udgive din færdige bog via os. Vælger du en af vores udgivelsesmuligheder efter et ghostwriting-forløb, får du 10 procent rabat på grundpakken i den valgte udgivelsesform.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: