Synopsisskabeloner

Download en synopsisskabelon til en grundvurdering

synopsisskabeloner

Første skridt mod at udgive en bog på Skriveforlaget er, at vi foretager en grundvurdering af dit færdige manuskript. Det gør vi for at se på, om din bog har det potentiale og den kvalitet, der skal til for, at vi kan udgive den. Det er en god hjælp for os, hvis du sammen med dit manuskript også udfylder en synopsis og sender med. Du kan bruge en af nedenstående skabeloner.

Det er vigtigt, at dit manuskript er færdigt og så klar til udgivelse som muligt, da vi ikke laver grundvurderinger på manuskripter, der stadig er under udarbejdelse.

Indsend dit færdige manuskript i Word-format + en synopsis til info@skriveforlaget.dk

Når du har sendt dit manuskript og en synopsis til os, hører du fra os inden for få dage. Kan vi se potentiale i bogen, bliver du inviteret til et uforpligtende møde, hvor vi drøfter aspekterne af en udgivelse, så du har alle forudsætninger for at beslutte dig for, hvilken udgivelsesmulighed, der er den rette for dig og din bog.

Læs mere

På forfatterfællesskabet Uniteandwrite kan du læse brugbare og spændende artikler helt gratis. Måske du vil finde nedenstående inspirerende: